Portofoliu

Victoria Metval

Calitate și promptitudine din 1992

PORTOFOLIU
OMV Petrom S.A.
OMV Petrom S.A. http://www.omv.ro

Grupul OMV este una dintre cele mai importante companii industriale austriece listate la bursă, cu venituri consolidate ale grupului de 23,32 miliarde de euro şi o forţă de muncă de 31.389 de angajaţi în 2010. În domeniul Explorare și Producţie, OMV activează în două ţări principale, România şi Austria, şi deţine un portofoliu internaţional echilibrat.

PETROFAC

Petrofac este unul din liderii mondiali în domeniul serviciilor în industria petrolieră, având mai mult de 12.000 angajaţi şi operează la nivel global prin 6 centre localizate strategic, în Aberdeen - Marea Britanie, Sharjah şi Abu Dhabi - Emiratele Arabe Unite, Woking - Anglia, Chennai şi Mumbai - India, precum şi prin alte 19 birouri şi baze aflate în diferite alte ţări.

INSPET S.A. Ploiești
INSPET S.A. Ploiești http://www.inspetsa.ro

Inspet Ploiești este o companie specializată în construcţia şi întreţinerea echipamentelor de petrol şi gaz, care a fost infiintata in 1990, pentru a continua activitatea "Intreprinderii Constructii Montaj in Petrol si Gaze".

CHIMCOMPLEX S.A. Borzesti
CHIMCOMPLEX S.A. Borzesti http://www.chimcomplex.ro

Înființată în 1954, ca fostul Combinat Chimic Borzesti, firma este unul dintre cei mai importanți fabricanți de produse chimice din Romania. Principalele grupe de produse oferite sunt: clorosodice, solvenți organici, cloruri anorganice, intermediari de sinteză, alchilamine, produse de uz fitosanitar (pesticide), gaze comprimate.

COMESAD GRUP
COMESAD GRUP http://www.comesad.ro

Fondata în 1993 cu capital integral privat, COMESAD Pitești a debutat în activitatea de construcții – montaj în domeniul industriei petroliere. De-a lungul timpului, dorind să se adapteze schimbărilor și cerințelor de pe piața românească, în special în domeniul construcțiilor, COMESAD și-a extins domeniul de activitate, dezvoltând noi activități.